ÁROKÁSÓ BÉRLÉS - ÉRD

Árokásót bérelne? A Kisgépcentrum segít! ► Önjáró árokásó kölcsönzés - bérlés Érd

Már online is lefoglalhatja! Ha kérdése van, keresse bátran kollégáinkat a  (23) 365-727 -es telefonon, vagy küldjön nekünk levelet az info@kisgepcentrum.hu email címre. Gépkölcsönzőkben minden olyan építőipari gépet megtalál, amire szüksége lehet.

 

Árokásó (önjáró) (Garbin TZ S)

A TZ S árokásó megkönnyíti az öntözőrendszerek telepítését, csőfektetési munkáit, elektromos vezetékek, földkábelek fektetését.   Bemutató Videó (felugró ablakban)

Termelékenység Több mint 60 m/h
Befoglaló méretek (hxszxm) 140 x 70 x 80 cm
Kihordócsiga Egyoldali
Az elszállításhoz és a visszaszállításhoz szükség esetén rámpát biztosítunk, ennek díja 1.000,- / alkalom!
40.000,- /nap  | 60.000,- /hétvége
A TZ S tisztán, méretpontosan dolgozik a maximális munkamélységben is, mialatt a kihordó csiga a kitermelt földet az árok szélére továbbítja. Az állítható kezelőkar, a kompakt méretek, a megfelelő motorteljesítmény és a TZ S erőátviteli rendszere megkönnyíti a munkát mind a hobbi, mind pedig a professzionális felhasználók számára is. Kő, szikla és törmelékmentes, kötött talajra! A gép elszállításához utánfutó, vagy kisteherautó szükséges!


Kisgépcentrum Gépkölcsönző - Szerviz Érd, Fehérvári út 63-65. (Skoda szalon mellett)

Nyitva: H-P: 7-16, Szo: 7-11 - Központ: (23) 365-727Szerviz: (70) 340-2073

Felhívjuk figyelmüket, hogy az oldalon feltüntetett bruttó bérleti díjak 1 napra vonatkoznak! Egyes gépeinknél kopási díjat számolunk fel, ennek mértékéről kérjük érdeklődjön eladóinktól.Minimális bérleti idő fél, egyes gépeinknél 1 nap. A bérelt gépeket megtisztítva kérjük visszahozni, ellenkező esetben tisztítási díjat számolunk fel! Az oldalon szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A kaució mértékéről érdeklődjön munkatársainktól személyesen, vagy bármelyik elérhetőségünkön!

Elromlott az árokásója? A Kisgépcentrum segít! ► Önjáró árokásó javítás - szerviz - Érd

Teljes körű szerviz, alkatrészellátás és karbantartás Érden.  A részletekért keresse bátran szervizes kollégáinkat a  (70) 340-2073 -as telefonon, vagy küldjön nekünk levelet a szerviz@kisgepcentrum.hu email címre. Több mint 30 éves szervizes tapasztalattal állunk rendelkezésére!