BETONCSISZOLÓ BÉRLÉS - ÉRD

Betoncsiszolót bérelne? A Kisgépcentrum segít! ► Betoncsiszoló kölcsönzés - bérlés Érd

Már online is lefoglalhatja! Ha kérdése van, keresse bátran kollégáinkat a  (23) 365-727 -es telefonon, vagy küldjön nekünk levelet az info@kisgepcentrum.hu email címre. Gépkölcsönzőkben minden olyan építőipari gépet megtalál, amire szüksége lehet.


Betoncsiszoló (Metabo RSEV 19-125RT)

Beton, esztrich és egyéb bevonatok hatékony megcsiszolásához és lehordásához gyémánt fazéktárcsával!

Bemutató Videó (felugró ablakban)

Leadott teljesítmény 1240 W
Forgatónyomaték 5 Nm
Csiszolótárcsa Ø 125 mm
5.000,- /nap  | 7.500,- /hétvége
Beton, esztrich és egyéb bevonatok hatékony megcsiszolásához és lehordásához gyémánt csiszolófazékkal. Maximális produktivitás az 1900 Wattos erős Metabo Marathon Motornak köszönhetően kis súly mellett. Kis súly, ideális a falak vagy mennyezeti területek csiszolásához. Nagy forgatónyomaték és túlterhelhetőség a kemény alkalmazásokhoz, a folyamatos használat során. Szerszám nélkül átállítható kengyelmarkolat a biztos és egyenletes vezetéshez csiszolásnál.


Kisgépcentrum Gépkölcsönző - Szerviz Érd, Fehérvári út 63-65. (Skoda szalon mellett)

Nyitva: H-P: 7-16, Szo: 7-11 - Központ: (23) 365-727Szerviz: (70) 340-2073

Felhívjuk figyelmüket, hogy az oldalon feltüntetett bruttó bérleti díjak 1 napra vonatkoznak! Egyes gépeinknél kopási díjat számolunk fel, ennek mértékéről kérjük érdeklődjön eladóinktól.Minimális bérleti idő fél, egyes gépeinknél 1 nap. A bérelt gépeket megtisztítva kérjük visszahozni, ellenkező esetben tisztítási díjat számolunk fel! Az oldalon szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A kaució mértékéről érdeklődjön munkatársainktól személyesen, vagy bármelyik elérhetőségünkön!

Elromlott a betoncsiszolója? A Kisgépcentrum segít!  Betoncsiszoló javítás - szerviz - Érd

Teljes körű szerviz, alkatrészellátás és karbantartás Érden.  A részletekért keresse bátran szervizes kollégáinkat a  (70) 340-2073 -as telefonon, vagy küldjön nekünk levelet a szerviz@kisgepcentrum.hu email címre. Több mint 30 éves szervizes tapasztalattal állunk rendelkezésére!