FŰSZELLŐZTETŐ BÉRLÉS - ÉRD

Fűszellőztetőt bérelne? A Kisgépcentrum segít! ► Elektromos fűszellőztető kölcsönzés - bérlés Érd

Már online is lefoglalhatja! Ha kérdése van, keresse bátran kollégáinkat a  (23) 365-727 -es telefonon, vagy küldjön nekünk levelet az info@kisgepcentrum.hu email címre. Gépkölcsönzőkben minden olyan építőipari gépet megtalál, amire szüksége lehet.

 

Fűszellőztető (elektromos(Alko 36E Combi Care Comfort)

3 az egyben funkció: Talajlazítás, gyepszellőztetés és gyűjtés

Vágószélesség 36cm
Teljesítményfelvétel 1500W
Vágási fokozat 5 fokozat
5.000,- /nap  | 7.500,- /hétvége
Az AL-KO Combi-Care 36 E egész évben ápolt pázsitot biztosít a talajlazítást és szellőztetést is. A talajlazító henger alaposan eltávolítja az elszáradt fűcsomókat és más növénymaradványokat. Kímélő ápolást biztosít a szellőztető henger. Nyomkövető: A két tengely optimális menetjellemzőket és stabilitást biztosít. Az ergonomikus tolókarral együtt kétszeresen megkönnyíti a munkát. Mindig megfelelő a munkamélység: A munkamélység egyetlen kézmozdulattal beállítható az öt fokozat valamelyikére.


Kisgépcentrum Gépkölcsönző - Szerviz Érd, Fehérvári út 63-65. (Skoda szalon mellett)

Nyitva: H-P: 7-16, Szo: 7-11 - Központ: (23) 365-727Szerviz: (70) 340-2073

Felhívjuk figyelmüket, hogy az oldalon feltüntetett bruttó bérleti díjak 1 napra vonatkoznak! Egyes gépeinknél kopási díjat számolunk fel, ennek mértékéről kérjük érdeklődjön eladóinktól.Minimális bérleti idő fél, egyes gépeinknél 1 nap. A bérelt gépeket megtisztítva kérjük visszahozni, ellenkező esetben tisztítási díjat számolunk fel! Az oldalon szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A kaució mértékéről érdeklődjön munkatársainktól személyesen, vagy bármelyik elérhetőségünkön!

Elromlott a fűszellőztetője? A Kisgépcentrum segít! ► Elektromos fűszellőztető javítás - szerviz - Érd

Teljes körű szerviz, alkatrészellátás és karbantartás Érden.  A részletekért keresse bátran szervizes kollégáinkat a  (70) 340-2073 -as telefonon, vagy küldjön nekünk levelet a szerviz@kisgepcentrum.hu email címre. Több mint 30 éves szervizes tapasztalattal állunk rendelkezésére!