Gyors és egyszerű... Az Ön Metabo alkalmazása!

2019 1280x256px MetaboApp


Így működik:

   

A Metabo alkalmazás letöltése

Felhasználó ingyenes regisztrálása

Használja ki a Metabo alkalmazás valamennyi előnyét.

Az új Metabo alkalmazással a gépét mindenki gyorsan és egyszerűen szkenneléssel regisztrálhatja, és bármikor megtekintheti az összes információt és szervizszolgáltatást. A termékeket és kereskedőket még soha nem lehetett olyan gyorsan megtalálni, mint most. Emellett a rezgésszámláló kalkulátor mutatja, hogy mennyi ideig lehet dolgozni a géppel anélkül, hogy az egészségügyi veszélyekkel járna. Zseniálisan digitális.

 

Google Play 450 App Store 450Bemutatjuk Erdit!

Hogy kicsoda Erdi? Egy kedves ügyfelünket a nyári vakáció alatt néhányszor elkisérte kislánya, hogy megnézze Apa mit dolgozik. Gyorsan összebarátkozott a pultos hölgy kollegináinkkal; míg apa vásárolt, addig a kisasszony alaposan körbenézett, és természetesen a gyermeki kíváncsiság "miért?" és a "mi ez" kérdései is sűrűn elhangzottak. A "Ti mivel foglalkoztok?" kérdésnél, amikor kolleginánk mondta neki, hogy mi bizony erdészeti, kertészeti, és mindenféle ipari géppekel foglalkozunk, felcsillant a szeme :) Mivel apuka vadász is egyben, a család alapvetően sokat van a természetben, így az erdőket is látogatják. Volt nála egy kedves kis mesekönyv, ami egy hódról szólt. Megmutatta a könyvét, hogy akkor a hód is dolgozhatna nálunk? - Persze, hiszen a hód jól ismeri az erdőt, a fákat. Kiváló kolléga lenne :)

Úgyhogy ez a kedves kislány rajzolt is nekünk egy hódot, akit azon nyomban el is nevezett Erdinek, mint leendő kollégánkat. Az iránta való tiszteletből készíttettük el ezt a kedves figurát egy grafikussal, kérjük ismerjétek meg Erdit, a hódot :)

Egészségben gazdag, hosszú boldog életet kívánunk az egész családnak, mosolyt csalt az arcunkra a kislányuk :)

Megnyílt Stihl online webáruházunk (2019 július 10.)

 
stihlakcio

 

Szolgáltatásaink: 

  • Legyen szó tanácsadásról vagy szervizelésről, a STIHL szakkereskedőknél jó kezekben van: tanácsot ad Önnek az igényeinek legmegfelelőbb gép kiválasztásánál, hasznos tippeket ad a szakszerű és helyes használathoz, továbbá professzionális műszaki kiszolgálást biztosít.
   Így hosszú ideig örömét lelheti megvásárolt STIHL gépében.
    

 
 • Teljes körű szaktanácsadás és segítségnyújtás
  A gépek üzemkész állapotban történő átadása
  Szervizelés, javítás
  Nagy alkatrészraktár, rövid javítási idő
  Karbantartás
  Kártyás fizetési lehetőség
  Áruhitel lehetőség
  Gépbérleti lehetőség

  .


AL-KO inTOUCH applikáció (2019 június 27.)

 

 

Most már elérhető az okos telefonhoz: 

  • I Nyissa meg a Google Play-Store vagy a Apple App-Store .
  • I Keresse meg az AL-KO-t, inTOUCH-ot, Robolinho-t vagy az AL-KO inTOUCH-ot.
  • I Töltse la az applikációt és telepítese fel az okos telefonjára.
  • I Jelentkezzen be belépési adataival (Shop-Login).

Az AL-KO inTOUCH applikációjával átélheti a kerttechnológia digitális világát. 

AL-KO inTOUCH applikáció tartalma: 

 • I Csatlakoztassa és irányítsa Robolinho robotfűnyíróját
 • I Adjon hozzá további AL-KO gépeket
 • I Tippeket és ötleteket kaphat kert világunkból
 • I Ismerje meg az AL-KO Gardentech újdonságait

Az AL-KO inTOUCH applikáció itt letölthető Google Play-Store és Apple App-Store .

 

A Groundsman TMC26 Gyepfelszedő  (2019.június 26.)

A Groundsman TMC26 Gyepfelszedő

Az új Groundsman TMC26 gyepfelszedő vagy gyepvágó gép általános gyepvágási feladatokra alkalmas, elsősorban kertépítőknek és bérgépes vállalkozásoknak. Az új fejlesztésű TMC26 magába foglalja mindazt a tudást és tapasztalatot, amit a Groundsman az utóbbi 8 éves termékfejlesztése alatt szerzett, így egy nagyon könnyen kezelhető, biztonságos, strapabíró, minden körülmények között könnyedén vágó, tartós és alacsony karbantartást igénylő kompakt gépet készített és dobott piacra, amelyek mellett az árát tekintve meglepően kedvező.

Motor
Honda GX200 6,5 LE benzinüzemű
MenetelésKözponti tengelyről hajtott csigakerekes hajtómű
Magasság80 cm
Géptömeg158 kg
Szélesség50 cm (kormánynál 66 cm)
Hosszúság120 cm előrehajtott fogantyúval, 160 cm

A TMC26 gyepfelszedő fejlesztésekor egy rendkívül sikeres szériából, a TCDRB-ből indultak ki, megtartva a Syncro szíjhajtást, amely rendkívül csendes működést biztosít. Ezzel párosul a gép meneteléséért felelős, egyedi Groundsman által fejlesztett olajfürdős tengelykapcsolós hajtómű, ami egyszerű és nagyon alacsony karbantartási igényű. A gép fejlesztésének további szempontja volt, hogy hozzáférhető és könnyen eltávolítható/cserélhető legyen minden eleme.

A gyepfelszedő felépítése, súlyelosztása, meghajtása maximális tapadást, jó kiegyensúlyozottságot, könnyen kezelhetőséget és manőverezhetőséget biztosít. A vágóél mindig határozottan és könnyedén halad a földben a talaj vagy gyepszőnyeg tulajdonságaitól függetlenül, a gépkezelő segítsége vagy bármilyen beavatkozása nélkül. A gép öntömege a gyártásnál felhasznált anyagok minősége és vastagsága miatt elég nagy, de rendkívül kemény és kötött talaj esetén ajánlott a keréksúlyok alkalmazása.

A TMC26 gyepfelszedő géphez a következő szélességű vágóélek rendelhetőek: 30 cm (12"), 35 cm (14"), 40 cm (16"), 45 cm (18"), 50 cm (20"). A géphez vágóéleken kívül rendelhető még vakond eke, talajlazító és árokhúzó szerszámok is.

Bemutatkozik a HiKOKI  (2019. május 20.)

Bemutatkozás

2018. október 1-től a Hitachi Power Tools neve HiKOKI. Cégünk új néven viszi tovább a Hitachi Koki hagyományait, amely világszinten élen járó technológiájának köszönhetően megbízható és innovatív termékeket állított elő több mint 70 éves története során. Mintegy 7 évtizede tervezünk és fejlesztünk olyan munkaeszközöket, amelyek a legmodernebb japán technológiát képviselik. Október 1-től szerszámgépeink HiKOKI (ejtsd: hai-koki, az angol "high" szóhoz hasonlóan) néven érhetőek el. Csak a név változik. Minden más ugyanaz.

A Hitachi Koki gépei a világ szinte minden országában jelen vannak és népszerűek. A cég számára elsődleges fontosságú a vásárló kényelme és megelégedettsége. Magyarországi leányvállalata, a Hitachi Power Tools Hungary Kft. 1999-ben jött létre, kizárólagos joggal forgalmazza a Hitachi Koki szerszám- és kerti gépeit Magyarországon.