KAPOCSBELÖVŐ BÉRLÉS - ÉRD

Kapocsbelövőt bérelne? A Kisgépcentrum segít! ► Kapocsbelövő kölcsönzés - bérlés Érd

Már online is lefoglalhatja! Ha kérdése van, keresse bátran kollégáinkat a  (23) 365-727 -es telefonon, vagy küldjön nekünk levelet az info@kisgepcentrum.hu email címre. Gépkölcsönzőkben minden olyan építőipari gépet megtalál, amire szüksége lehet.

 

Kapocsbelövő [Prebena 2P-H30SD]

Az integrált hangtompító kényelmes munkavégzést biztosít még zárt helyiségekben is.

Bemutató Videó (felugró ablakban)

Kapocshossz (mm) 12-30
Kapocs vállszélesség (mm) 8,6
Üzemi nyomás (bar) 5-7
3.000,- /nap  | 4.500,- /hétvége
A hétvégi kölcsönzés a szombattól hétfő reggelig tartó időszak.
Ez a különösen praktikus pneumatikus szögezőgép univerzális eszköz az építőipari felhasználás mellett pld bútorok gyártásához is kiváló. A hátsó fal rögzítéséhez, burkoláshoz vagy kárpitozáshoz a kompakt 2P-H30SD garantálja a tűzőkapocs pontos elhelyezését, még a nehezen hozzáférhető sarok területeken is. A 8,6 mm hátulsó szélességű H-szorító optimális huzalméreteinek köszönhetően ez a készülék fazsindelyek, huzalkerítések rögzítésére és a csomagolási ágazat széles körű alkalmazására is alkalmas.


Kisgépcentrum Gépkölcsönző - Szerviz Érd, Fehérvári út 63-65. (Skoda szalon mellett)

Nyitva: H-P: 7-16, Szo: 7-11 - Központ: (23) 365-727Szerviz: (70) 340-2073

Felhívjuk figyelmüket, hogy az oldalon feltüntetett bruttó bérleti díjak 1 napra vonatkoznak! Egyes gépeinknél kopási díjat számolunk fel, ennek mértékéről kérjük érdeklődjön eladóinktól.Minimális bérleti idő fél, egyes gépeinknél 1 nap. A bérelt gépeket megtisztítva kérjük visszahozni, ellenkező esetben tisztítási díjat számolunk fel! Az oldalon szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A kaució mértékéről érdeklődjön munkatársainktól személyesen, vagy bármelyik elérhetőségünkön!

Elromlott a kapocsbelövője? A Kisgépcentrum segít! ► Kapocsbelövő javítás - szerviz - Érd

Teljes körű szerviz, alkatrészellátás és karbantartás Érden.  A részletekért keresse bátran szervizes kollégáinkat a  (70) 340-2073 -as telefonon, vagy küldjön nekünk levelet a szerviz@kisgepcentrum.hu email címre. Több mint 30 éves szervizes tapasztalattal állunk rendelkezésére!