LÁNCFŰRÉSZ BÉRLÉS - ÉRD

Láncfűrészt bérelne? A Kisgépcentrum segít! ► Láncfűrész kölcsönzés - bérlés Érd

Már online is lefoglalhatja! Ha kérdése van, keresse bátran kollégáinkat a  (23) 365-727 -es telefonon, vagy küldjön nekünk levelet az info@kisgepcentrum.hu email címre. Gépkölcsönzőkben minden olyan építőipari gépet megtalál, amire szüksége lehet.

 

Láncfűrész (benzines) [Dolmar PS-7310-50B]

EasyStart rendszer - megkönnyíti a berántáshoz szükséges erőt. Minimális bérleti idő: egy nap!

Tömeg 6.6 kg
Láncvezető hossz 50 cm
Teljesítmény 5.5 LE
8.000,- /nap  | 12.000,- /hétvége
A hétvégi kölcsönzés a szombattól hétfő reggelig tartó időszak.
A PS-7310, PS-7910 típusok különösen kézhezálló és erőteljes motorfűrészek, új kialakításban. A mennyiségszabályozható olajszivattyúval történő automatikus lánckenés, a karbantartást nem igénylő elektronikus gyújtás, az egészségkímélő antivibrációs rendszer és a fogantyúk és kezelőelemek ergonómikus kialakítása gondoskodik a kezelés kényelméről és a messzemenőkig fáradságmentes munkavégzésről a fűrésszel. A PS-7310, PS-7910 motorfűrészek biztonsági felszereltsége megfelel a technika legújabb állásának és eleget tesz valamennyi hazai és nemzetközi biztonsági előírásnak.


Kisgépcentrum Gépkölcsönző - Szerviz Érd, Fehérvári út 63-65. (Skoda szalon mellett)

Nyitva: H-P: 7-16, Szo: 7-11 - Központ: (23) 365-727Szerviz: (70) 340-2073

Felhívjuk figyelmüket, hogy az oldalon feltüntetett bruttó bérleti díjak 1 napra vonatkoznak! Egyes gépeinknél kopási díjat számolunk fel, ennek mértékéről kérjük érdeklődjön eladóinktól.Minimális bérleti idő fél, egyes gépeinknél 1 nap. A bérelt gépeket megtisztítva kérjük visszahozni, ellenkező esetben tisztítási díjat számolunk fel! Az oldalon szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A kaució mértékéről érdeklődjön munkatársainktól személyesen, vagy bármelyik elérhetőségünkön!

Elromlott a láncfűrésze? A Kisgépcentrum segít! ► Láncfűrész javítás - szerviz - Érd

Teljes körű szerviz, alkatrészellátás és karbantartás Érden.  A részletekért keresse bátran szervizes kollégáinkat a  (70) 340-2073 -as telefonon, vagy küldjön nekünk levelet a szerviz@kisgepcentrum.hu email címre. Több mint 30 éves szervizes tapasztalattal állunk rendelkezésére!