MÉRŐMŰSZER KÖLCSÖNZÉS

Felhívjuk figyelmüket, hogy az oldalon feltüntetett bruttó bérleti díjak 1 napra vonatkoznak! Egyes gépeinknél kopási díjat számolunk fel, ennek mértékéről kérjük érdeklődjön eladóinktól. Minimális bérleti idő fél, egyes gépeinknél 1 nap. A bérelt gépeket megtisztítva kérjük visszahozni, ellenkező esetben tisztítási díjat számolunk fel! Az oldalon szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

ÖN TUDTA? 

 Ha ONLINE lefoglalja a kívánt gépet, mi félretesszük Önnek! 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a beérkezett foglalási igények nem számítanak szerződésnek!  A kölcsönözni kívánt gépet a jelzett elviteli időponttól számítva maximum egy óráig tudjuk tartani, utána igény szerint kiadjuk másnak! 
Az adott gépre beérkező foglalásokat a foglalni kívánt időpont tekintetében sorrendben kezeljük!

Csempelézer kölcsönzés Érd

click Csempelézer

Padló- és falicsempék lerakásához, szárazépítészeti falak készítéséhez
[CST/Berger LM2] 
Bemutató Videó (felugró ablakban)

Hatósugár 30 m.
Szintezési pontosság ± 0,3 mm/m
Üzemidő  30 óra
3.000,- /nap  | 4.500,- /hétvége
Csempelézer 90°-os szög vetítése a padlóra és a falra Függőleges lézervonalak vetítése A függőleges vonalak beállítása szintezőlábakkal és hozzá tartozó csőlibellákkal Nagyon egyszerű kezelhetőség Alkalmazások: LM2 Padló- és falicsempék lerakása, burkolások, szárazépítészeti falak készítése. Műszaki adatok: LM2 Lézerdióda: 635 nm. Lézerosztály: 2M. Hatósugár: 30 m. Szintezési pontosság: ± 0,3 mm/m. Önszintezési tartomány: kézi. Por és fröccsenő víz elleni védelem: IP 55.

Falszkenner kölcsönzés Érd

click Falszkenner

A nehéz környezetekben történő keresések specialistája
[Bosch D-Tect 150] 
Bemutató Videó (felugró ablakban)

Felderíthető anyagok: Műanyag csövek, vas és vastartalmú fémek, színesfémek, faszerkezetek, feszültség alatt álló vezetékek
Max. helymeghatározási mélység 150 mm
8.000,- /nap  | 12.000,- /hétvége
Különböző tárgyak nehéz környezetekben történő keresésének specialistája. Egyedülálló: még megbízhatóbban határozza meg a tárgyak helyét a nedves betonban. Vas vagy nemvasfémek és feszültség alatt álló vezetékek, valamint fa alapszerkezetek és műanyag csövek milliméterpontosságú helymeghatározása. Digitális kijelző jeleníti meg az anyagtulajdonságokat.

Falszkenner kölcsönzés Érd

click Falszkenner

Osztályának megbízható multifunkcionális keresője
[Bosch GMS120]

Befogási mélység, acél, max. 120 mm
Befogási mélység vörösréz, max. 80 mm
Max. felderítési mélység 120 mm
3.000,- /nap  | 4.500,- /hétvége
Egyszerű és intuitív – a logikus választás tárgyak helyének hatékony meghatározásához. Az automatikus kalibráció révén elkerülhetők az alkalmazásbeli hibák a megbízható és magabiztos munkavégzés érdekében. Fémek és feszültség alatt lévő vezetékek megtalálása számos faltípusban és szárazépítészeti faszerkezetekben. Tárgyak megtalálása falban a fúrás előtt a fokozott biztonság érdekében, ideális felújítási munkáknál.

Forgólézer kölcsönzés Érd

click Forgólézer

Elektronikus önszintező forgólézer mérősugárral – vízszintes és függőleges irányban dönthető két tengely mentén.
[CST-Berger]

Hatósugár vevővel 425 m (sugár)
Önszintezési tartomány ± 5°
Forgási sebesség 0-1000 ford/perc
10.000,- /nap  | 15.000,- /hétvége
Minden magas és mélyépítési, kert és parképítési, továbbá beltéri építési munkákhoz, pl.: szintezés, álmennyezetek kialakítása, szárazépítészeti falak létesítése, csempézés, derékszög átvitel, vonalba állítás, zsinórkitűzés. Vízszintesen és függőlegesen dönthető két tengely mentén. Tengelybeállítás függőleges üzemben billentyűzettel és távirányítóval. Függőlegesen végzett munka esetén az ALHV tartófogantyúja fekve használható.

Hőkamera kölcsönzés Érd

click Hőkamera

Érintés nélküli hőkamera -20°C - +300°C -ig. Hőhidak, szigetelési problémák felderítésére. Fűtéscsövek keresésére nem alkalmas. 
[Geo Fennel FTI300]

Minimum távolság 50 cm.
Méréstartomány -20°C - +300°C
Üzemidő  4 - 8 óra
10.000,- /nap  | 15.000,- /hétvége
Infravörös hőmérsékletmérő műszer nagyon precíz, lézerpontos tájolással. Nagy mérési tartományban képes mérni. Beépített LCD kijelző, képek készítése és lejátszása. Manuális valós kép/hőkép áttűnés 0 - 100% 25%-os lépésekben. Automata korrekció az emissziótól és a reflexiótól függően. A pontosságot tovább növelhetjük, az emissziós fok beállításával.

Hőkamera kölcsönzés Érd

click Hőkamera

Hőhidak, szigetelési problémák felderítéséhez, Padlóban, falban lévő fűtéscsövek kereséséhez. 
[Bosch GTC 400C]

Minimum távolság 0,3 m.
Méréstartomány -10 °C és +400 °C között
Kijelző mérete 3,5"
10.000,- /nap  | 15.000,- /hétvége
A hőmérséklet-különbségek azonnali megjelenítése az intelligens dokumentáció segítségével. Gyors adatcsere és a hőképek egyszerű dokumentálása a Bosch Thermal alkalmazással. A „kép a képben” technológia egymásra illeszti a hő- és valós képeket a mérés helyének egyszerű meghatározása érdekében. A rugalmas akkurendszerhez használható 12 V-os Li-ion akku és hagyományos alkáli elem is.

Mérőkerék kölcsönzés Érd

click Mérőkerék

Univerzális mérőkerék a legmagasabb igényekhez földmérésnél
[CST/Berger 32-416M]

Kerékátmérő 31,83 cm (1 cm)
számláló 10 000 cm/dm/m
Egyéb kitámasztó, fék, állítható fogantyú, acél
3.000,- /nap  | 4.500,- /hétvége
CST/Berger 32-416M univerzális mérőkerék a legmagasabb igényekhez földmérésnél. Stabil teli kerék a terepen történő használathoz. 6-számjegyű számláló, egyszerűen leolvasható és ütésálló. Egyszerű visszaállítás gombnyomásra. • Összecsukható fogantyú • Kitámasztó • Fék

Optikai szintező kölcsönzés Érd

click Optikai szintező (+mérőléc +állvány)

Kültéri használatra, por és fröccsenő víz ellen védett (IP 54)
[Bosch GOL26D]

Bemutató Videó (felugró ablakban)

Nagyítás 26 x
Szintezési pontosság 1,6 mm 30 m-en
Hatósugár max. 100 m
6.500,- /nap  | 9.250,- /hétvége
Bosch GOL 26 D optikai szintező + BT 160 állvány + GR500 mérőléc rendkívül erős - ideális szabadtéri használatra. A stabil fémház és a por és fröccsenő víz elleni védelem (IP 54) révén kiválóan alkalmas a kültéri alkalmazásokhoz. Masszív kialakítás a készülékbe beépített célkollimátorral és integrált szelencés libellával. Biztonságos szállítás, a kompenzátor reteszelőzárja révén.

Talajlézer kölcsönzés Érd

click Talajlézer

Egyszerű kezelés és kényelmes munkavégzés a távvezérlővel.
[Bosch GSL2]

Bemutató Videó (felugró ablakban)

Maximálisan mért távolság 10 m, céltáblával 20 m
Mérési tartomány 360°
Önszintezési tartomány ± 4°
6.000,- /nap  | 9.000,- /hétvége
A BOSCH PROFESSIONAL termékcsalád terméke .A mérőműszer a padlóegyenesség ellenőrzésére szolgál, alkalmas beltéri használatra. Ideális segédeszköz az építőiparban, az építőipari mérnöknél és minden padlókészítő munkánál. Gyors ellenőrzés az egyszerű alapelvnek köszönhetően: egy vonal – egyenesen van, szaggatott vonal – nincs egyenesen, nagyobb biztonság a teljes egyenetlenség ellenőrzésnek köszönhetően, kényelmes munka az automatikus forgómozgásnak a távirányító révén. Hatótávolság a céltáblával 20 m.

Távolságmérő kölcsönzés Érd

click Távolságmérő

A legnagyobb hatótávolságú lézeres távolságmérő
[Bosch GLM 250]

Bemutató Videó (felugró ablakban)

Mérési tartomány 0,05 – 250,00
Lézerdióda 635 nm, < 1 mW
Súly, kb. 0.24 kg
5.000,- /nap  | 7.500,- /hétvége
Beépített céloptika a lézerpont optimális láthatóságáért akár 250 m távolságból. Számos könnyen kezelhető mérési funkció hosszúságok, területek és térfogatok gyors és pontos számításához. Az IP 54-es por és fröccsenő víz elleni védelemnek köszönhetően alkalmas az építkezésen történő erős igénybevételre. Multifunkciós mérőcsúcs a pontos méréshez nehezen hozzáférhető helyeken és a széleken is. Az utolsó 30 mérés tárolása.

Vizsgálókamera kölcsönzés Érd

click Vizsgálókamera

Gyors problémaelemzés a nehezen hozzáférhető helyeken
[Bosch GOS 10,8]

Bemutató Videó (felugró ablakban)

Kijelzőméret 2,7 "
Kijelző felbontása 320 x 240 px
Kamerafej átmérő 17 mm
5.000,- /nap  | 7.500,- /hétvége
A Bosch GOS 10,8 V-Li akkus vizsgálókamera gyors problémaelemzést biztosít a nehezen hozzáférhető helyeken. Kiválóan alkalmazható dugulások elhárítására, csövek, légvezetékek belső vizsgálatára, autószerelőknek a motor eldugott helyein való hibakeresésére. A 2,7"-os LCD-kijelzője 320 x 240 px felbontású, melynek köszönhetően realisztikus képvisszaadást nyújt. Csatlakoztatható rá videorögzítő eszköz, vagy TV, amire NTSC szabványú videojelet biztosít.

Vonallézer kölcsönzés Érd

click Vonallézer

A Geo6X SP készlet korlátlan felhasználási lehetőséget biztosít.
[Geo Fennel Geo 6X SP (Zöld)]

Pontosság ± 2 mm / 10 m
Önbeállási tartomány ± 3°
Hatókör vevőegységgel 70 m
6.000,- /nap  | 9.000,- /hétvége
A Geo6X SP korlátlan felhasználási lehetőséget biztosít: az egy vízszintes és 2 függőleges 360°-os lézervonal számos új alkalmazást tesz lehetővé. Műszaki jellemzők: • 3x 360°-os lézervonal (6 lézerkereszt) • Külön-külön kapcsolható lézervonalak • Mágnesek a készülék elején és oldalán • 5/8"-os és 1/4"-os állványokra is rögzíthető • Az automatikus önbeállás kikapcsolható • Opcionálisan használható az FR 55 vevőegységgel

Vonallézer kölcsönzés Érd

click Vonallézer

Belső használathoz javasolt. Vízcseppálló borítás, automatikus szintezés, vízszintes és főggőleges jelölővonal
[Makita SK103P]

Munkatartomány 15 m, vevőegységgel 60 m
Szintezési tartomány +/- 4°
Pontosság ± 3 mm /10 m
8.500,- /nap  | 12.250,- /hétvége
Makita SK103PZ Önbeálló kombinált pont- és keresztlézer. A lézervonalak nagyobb távolságon (> 15 m) történő érzékelése érdekében, vagy kedvezőtlen megvilágítási feltételek esetén, célszerű lehet lézerdetektor használata. A lézerdetektor impulzus módban még nagyobb távolságból is képes a lézersugár érzékelésére. A készülék automatikusan vízszintesbe áll a megadott dőléstartományon belül.