stihlandkisgep


Stihl
és a 
Kisgépcentrum

Stihl és Viking gépek teljes körű garanciális és garancián túli szervize-javítása Érden. 

A gépek használatához, javításához szükséges gyári alkatrészeket, kiegészítőket-tartozékokat és kenőanyagokat is megtalálják szervizünkben.

Szakembereink felkészültsége és több mint 30 éves tapasztalata biztosítja vevőink magas színvonalú kiszolgálását.

STIHL KITERJESZTETT GARANCIA!

Vásároljon 1 liter STIHL HP Ultra olajat a megjelölt gépek megvásárlásával egy időben és élvezze a +1 év jótállás előnyeit!

Amennyiben Ön az akció során az alábbiakban felsorolt gépek mellé vásárol gépenként legalább 1l (1000ml) STIHL HP Ultra motorolajat, nemcsak a gépének tesz jót (hiszen a STIHL HP Ultra motorolaj kivételes tulajdonságainak köszönhetően kíméli a motort), de most megajándékozzuk Önt +1 év jótállással.

Feltételek:
A +1 év jótállás az alábbi termékekre terjeszthető ki: MS 170, MS 171, MS 180, MS 181, MS 181 C-BE, MS 211 és MS 211 C-BE motorfűrészek, valamint az FS 38, FS 40, FS 50, FS 55 illetve FS 56 szegélynyírók.

A kiterjesztett jótállás magánszemélyek részére érhető el, magáncélú felhasználás esetén érvényes. A részletekről érdeklődjön munkatársainknál!

stihlpluszgari2

stihlpic

ÉLVEZZE AZ EXTRA GARANCIA ELŐNYEIT!

Néhány kattintással meghosszabbíthatja STIHL vagy VIKING gépének jótállási idejét. 
Ezen az oldalon megtalálja az akció részleteit: https://www.stihl.hu/termekregisztracio.aspx

Az akció más extra jótállással kapcsolatos akcióval nem vonható össze, mindegyik promóció a vásárlás dátumától lép életbe, így azok nem adódnak össze.

Extra garancia minden gépre
Regisztrálja STIHL vagy VIKING gépét a vásárlást követő 30 napon belül, és élvezze magánszemélyként a 12 hónapos-, professzionális felhasználóként a 6 hónapos extra garanciát!

Az extra garancia érvényesítéséhez Önnek be kell mutatnia a vásárlást igazoló számlát, illetve az online regisztráció során kapott visszaigazoló email-t.

stihlandkisgep