GYALU BÉRLÉS - ÉRD

Elektromos gyalut bérelne? A Kisgépcentrum segít! ► Elektromos gyalu kölcsönzés - bérlés Érd

Már online is lefoglalhatja! Ha kérdése van, keresse bátran kollégáinkat a  (23) 365-727 -es telefonon, vagy küldjön nekünk levelet az info@kisgepcentrum.hu email címre. Gépkölcsönzőkben minden olyan építőipari gépet megtalál, amire szüksége lehet.

 

Gyalu (110mm) [Makita 1911B]

Magas fordulatszám, Nagy V horony, Élezhető kés is alkalmazható

Falcmélység 0 - 2 mm
Fordulatszám 16.000/perc
Max. forgácslehúzás 2,0 mm
5.000,- /nap  | 7.500,- /hétvége
Ez a profi ácsgyalu 1200 W-os nagy teljesítményű motorral felszerelt, állványra is szerelhető ácsmunkákra alkalmazható faipari berendezés. Hosszú talppal, valamint élezhető késsel rendelkezik, továbbá porszívóhoz is csatlakoztatható készülék. A sebesség és a vágási mélység meghatározzák a megmunkálás jellegét. Az erőgyalu olyan sebességgel vág, amely biztosítja, hogy ne akadjanak be a forgácsok. Ha tiszta gyalulást szeretne végezni, csatlakoztasson egy ipari porszívót a szerszámhoz.

 

Kisgépcentrum Gépkölcsönző - Szerviz Érd, Fehérvári út 63-65. (Skoda szalon mellett)

Nyitva: H-P: 7-16, Szo: 7-11 - Központ: (23) 365-727Szerviz: (70) 340-2073

Felhívjuk figyelmüket, hogy az oldalon feltüntetett bruttó bérleti díjak 1 napra vonatkoznak! Egyes gépeinknél kopási díjat számolunk fel, ennek mértékéről kérjük érdeklődjön eladóinktól.Minimális bérleti idő fél, egyes gépeinknél 1 nap. A bérelt gépeket megtisztítva kérjük visszahozni, ellenkező esetben tisztítási díjat számolunk fel! Az oldalon szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A kaució mértékéről érdeklődjön munkatársainktól személyesen, vagy bármelyik elérhetőségünkön!

Elromlott az elektromos gyaluja? A Kisgépcentrum segít! ► Elektromos gyalu javítás - szerviz - Érd

Teljes körű szerviz, alkatrészellátás és karbantartás Érden.  A részletekért keresse bátran szervizes kollégáinkat a  (70) 340-2073 -as telefonon, vagy küldjön nekünk levelet a szerviz@kisgepcentrum.hu email címre. Több mint 30 éves szervizes tapasztalattal állunk rendelkezésére!