HŐLÉGFÚVÓ BÉRLÉS - ÉRD

Hőlégfúvót bérelne? A Kisgépcentrum segít! ► Gázos hőlégfúvó kölcsönzés - bérlés Érd

Már online is lefoglalhatja! Ha kérdése van, keresse bátran kollégáinkat a  (23) 365-727 -es telefonon, vagy küldjön nekünk levelet az info@kisgepcentrum.hu email címre. Gépkölcsönzőkben minden olyan építőipari gépet megtalál, amire szüksége lehet.

 

Gázüzemű hőlégfúvó [Master BLP 33M]
Biztonsági szeleppel ellátott nyomáscsökkentő, hővédelemmel ellátott motor

Fűtőteljesítmény 16 - 30 kW
Légszállítás 1000 m3/h
Gázfogyasztás 2,14 kg/h
4.000,- /nap  | 6.000,- /hétvége

Általános fűtési feladatokra az építőiparban és a mezőgazdaságban, üvegházak, melegházak, mezőgazdasági létesítmények fűtésére, csarnokok, raktárak, műhelyek fűtésére különféle más iparágakban, a mezőgazdaságban, az állattartás és a növénytermesztés számos területén (fűtés, fagymentesítés), és bárhol, ahol melegre van szükség. A megfelelő oxigénellátás biztosítása érdekében a fűtött helyiségeket szellőztetni kell!

Kisgépcentrum Gépkölcsönző - Szerviz Érd, Fehérvári út 63-65. (Skoda szalon mellett)

Nyitva: H-P: 7-16, Szo: 7-11 - Központ: (23) 365-727Szerviz: (70) 340-2073

Felhívjuk figyelmüket, hogy az oldalon feltüntetett bruttó bérleti díjak 1 napra vonatkoznak! Egyes gépeinknél kopási díjat számolunk fel, ennek mértékéről kérjük érdeklődjön eladóinktól.Minimális bérleti idő fél, egyes gépeinknél 1 nap. A bérelt gépeket megtisztítva kérjük visszahozni, ellenkező esetben tisztítási díjat számolunk fel! Az oldalon szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A kaució mértékéről érdeklődjön munkatársainktól személyesen, vagy bármelyik elérhetőségünkön!

Elromlott a gépe? A Kisgépcentrum segít! ► Elektromos és benzines kisgépjavítás - szerviz - Érd

Teljes körű szerviz, alkatrészellátás és karbantartás Érden.  A részletekért keresse bátran szervizes kollégáinkat a  (70) 340-2073 -as telefonon, vagy küldjön nekünk levelet a szerviz@kisgepcentrum.hu email címre. Több mint 30 éves szervizes tapasztalattal állunk rendelkezésére!